Νέο CITRONELLA ΣΑΜΠΟΥΑΝ 250ML Ζούμ

CITRONELLA ΣΑΜΠΟΥΑΝ 250ML

Νέο Προϊόν

12,00 € με ΦΠΑ

Σαμπουάν & Conditioner για Κατοικίδια με Αντιστατικούς και Εντομοαπωθητικούς Παράγοντες

Υπερσυμπυκνωμένη σύνθεση 20:1 για μεγαλύτερη εξοικονόμηση

More details

share

94% ingredients of natural origin

Τo Σαμπουάν και Conditioner Citronella περιέχει 40% ενεργή Αλόη και ήπιους καθαριστικούς παράγοντες που το καθιστούν ιδανικό για όλους τους τύπους τριχώματος. Συμβάλλει στην άμυνα έναντι εξωπαρασίτων από το σώμα των κατοικιδίων. To Έλαιο Neem βοηθά στην αποτροπή των τσιμπημάτων από έντομα και η αποτελεσματική του δράση ενισχύεται από τα αιθέρια έλαια Σιτρονέλλας, Ευκαλύπτου, Λεβάντας, Δεντρολίβανου και Βασιλικού. Το Ελαιόλαδο, η Πανθενόλη και η Βιταμίνη Ε βοηθούν στην ενδυνάμωση του τριχώματος και ενυδατώνουν το δέρμα σε βάθος. Κάνει το χτένισμα πιο εύκολο και βοηθάει στην απομάκρυνση της νεκρής τρίχας.

Καινοτόμος σύνθεση με:

  • 40% Ενεργή Αλόη
  • Ήπιο Καθαριστικό Σύστημα
  • Ενδυνάμωση Τριχώματος και Ενυδάτωση Δέρματος με Ελαιόλαδο, Πανθενόλη & Βιταμίνη Ε
  • Ισχυρή και Φυσική Eντομοαπωθητική δράση με αιθέρια έλαια Σιτρονέλλας, Ευκαλύπτου, Δυόσμου, Μέντας, Βασιλικού, Λεβάντας, Δεντρολίβανου και του ελαίου Neem
  • Εύκολη Απομάκρυνση Νεκρού Τριχώματος & Αφαίρεση Κόμπων Σε Διπλά & Απαιτητικά Τριχώματα

Νερό, Γλυκερίνη, Αλόη Βέρα, Φυσικά Επιφανειοδραστικά Προερχόμενα από το Φοινικέλαιο και το Ελαιοκραμβέλαιο, Πανθενόλη, Ήπιο Συντηρητικό Σύστημα, Μαλακτικές Ύλες, Ελαιόλαδο, Αιθέριο Έλαιο Σιτρονέλλας, Αιθέριο Έλαιο Ευκαλύπτου, Έλαιο Neem, Αιθέριο Έλαιο Λεβάντας, Αιθέριο Έλαιο Βασιλικού, Αιθέριο Έλαιο Μέντας, Αιθέριο Έλαιο Δυόσμου, Αιθέριο Έλαιο Δεντρολίβανου, Βιταμίνη Ε, Άρωμα, Ρυθμιστής pH: Κιτρικό Οξύ, Geraniol, d-Limonene, Citronellol, Eugenol.

24 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: