Orbiloc Dog Dual

Νέο Προϊόν

27,90 € με ΦΠΑ

 •  Υψηλή ορατότητα έως 5km  προς όλες τις κατευθύνσεις σε ένα τόξο 270°  
 • 100% αδιάβροχο έως 100m, έγκριση IPX8
 • Αντοχή στις κρούσεις έως 100kg
 • Αντέχει σε θερμοκρασίες από 50 ° C έως -40 ° C / 120 ° F έως -40 ° F
 • Χρόνος μπαταρίας 100 h σταθερή λειτουργία και  250 h αναβοσβήνει
 • Αντικ/σιμες μπαταρίες  2 x cr2032
 • Φιλικό στο χρήστη 
 • 3 χρόνια εγγύηση 
 • Υψηλή ποιότητα
 • Διαθέσιμο σε 10 χρώματα

More details

Το Orbiloc Dog Dual είναι ένα υψηλής ποιότητας φωτιστικό LED για σκύλους για περιλαίμια, λουριά και μπουφάν.

Κάνει το σκυλί σας ευδιάκριτο στο λυκόφως ή το σκοτάδι από απόσταση έως και 5  χιλιομέτρων, έτσι οι οδηγοί αυτοκινήτων, σκούτερ και ποδηλάτες μπορούν να προσαρμόσουν την ταχύτητά τους από νωρίς και να πλησιάσουν προσεκτικά.

Το Orbiloc Dog Dual σας βοηθά επίσης να παρακολουθείτε τον σκύλο σας στο σκοτάδι και με τα 10 διαφορετικά χρώματα μπορείτε ακόμη και να κωδικοποιήσετε πολλά σκυλιά για να τα ξεχωρίσετε.

Το φως είναι ορατό από έως και 5 km, 100% αδιάβροχο (IPX8), ανθεκτικό στις κρούσεις και μπορεί να αντέξει ακραίες θερμοκρασίες. Αυτό το καθιστά κατάλληλο ακόμα και για πιο άγριες περιπέτειες. Το Orbiloc Safety Light είναι γνωστό στη στρατιωτική αρένα εδώ και πολλά χρόνια, κυρίως επειδή τηρεί τα υψηλότερα πρότυπα αντοχής, ορατότητας και ποιότητας. Στην πραγματικότητα, εμπιστευόμαστε τόσο πολύ την ανθεκτικότητα του προϊόντος μας που του έχουμε δώσει τριετή εγγύηση. Ο μοναδικός σχεδιασμός του φακού δίνει ορατότητα 270° τόξου και ο σκύλος σας θα είναι ορατός από όλες τις πλευρές.

Το Orbiloc Dog Dual κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Orbiloc στο Aarhus της Δανίας το οποίο είναι συνώνυμο με τα υψηλότερα πρότυπα σχεδιασμού και κατασκευής. Ως αποτέλεσμα, η Orbiloc σας προσφέρει τριετή εγγύηση για τα ηλεκτρονικά και το φακό του φωτός.

Η δύναμη του φωτός σάς επιτρέπει να το βλέπετε να αντανακλάται στο περιβάλλον - ακόμα κι αν το ίδιο το φως δεν είναι στραμμένο προς την κατεύθυνση σας. Ο σχεδιασμός είναι μοντέρνος και βελτιωμένος με μέγεθος 35mm x 25mm και ζυγίζει μόνο 25 γραμμάρια. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπει στο δρόμο του σκύλου σας, ακόμα κι αν είναι ξαπλωμένος ή κυλιέται στο ίδιο το φως.

Το Orbiloc Dog Dual είναι επίσης πολύ φιλικό προς το χρήστη. Για να επιλέξετε τη λειτουργία που προτιμάτε, απλώς περιστρέψτε τον δακτύλιο επιλογής λειτουργίας προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά. Θα αναβοσβήνει (...) ή θα παραμείνει σταθερό (-).

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι 100 ώρες όταν είναι σταθερά ενεργοποιημένη, 250 ώρες όταν αναβοσβήνει. Το Orbiloc Dog Dual είναι 100% αδιάβροχο και προσφέρει στον καλύτερο φίλο σας την ευκαιρία να κολυμπήσει ή να παίξει στο χιόνι. 

Το Orbiloc Dog Dual είναι εγκεκριμένο IPX8. Το IPX υποδεικνύει πόσο ανθεκτικό είναι ένα προϊόν στις πτώσεις, τη βροχή και το βυθισμένο στο νερό. Το Orbiloc Dog Dual έχει το υψηλότερο επίπεδο αυτής της πιστοποίησης (IPX8), που σημαίνει ότι το φως μπορεί να αντέξει συνεχώς κάτω από το νερό. Το Orbiloc Dog Dual δοκιμάστηκε σε μανόμετρο με νερό, όπου εκτέθηκε σε 11 bars, που ισοδυναμούν με βάθος 100 μέτρων, για μία ώρα. 

Το Orbiloc Dog Dual έχει διαφορετικά προσαρτήματα που σας επιτρέπουν να αποφασίσετε πώς και πού θέλετε να τοποθετήσετε το φως. Έχουμε συμπεριλάβει το Orbiloc Quick Mount Adjustable, το οποίο επιτρέπει τη γρήγορη προσάρτηση στο γιακά, το λουρί και το λουρί του σκύλου σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε το Quick Mount Adjustable σε πολλά μεγέθη, χωρίς να αφήνετε σημάδι στον εξοπλισμό σας. Το παρεχόμενο εργαλείο σέρβις σάς βοηθά να σφίξετε και να ξεσφίξετε το φως ασφαλείας.  

Το Orbiloc Dog Dual περιέχει:

 • Φως ασφαλείας Orbiloc με γρήγορη βάση Orbiloc
 • Ρυθμιζόμενος ιμάντας Orbiloc
 • Εργαλείο εξυπηρέτησης
 • Εγκατεστημένες μπαταρίες (2x CR2032)
 • Γρήγορος οδηγός

Orbiloc Dog Dual Attachments

Το Orbiloc Dog Dual περιλαμβάνει το Orbiloc Quick Mount και το Orbiloc Adjustable Strap που είναι η βάση για το Orbiloc Dog Dual.

Orbiloc Quick Mount Adjustable

Το Orbiloc Quick Mount Adjustable σάς προσφέρει έναν καινοτόμο και γρήγορο τρόπο να προσαρμόσετε και να μετακινήσετε το Orbiloc Dog Dual σας σε οποιοδήποτε κολάρο, ιμάντα ή λουρί. Το Orbiloc Quick Mount Adjustable μπορεί να ρυθμιστεί στο μήκος του και αποτρέπει την καταστροφή του εξοπλισμού σας.

το Orbiloc Quick Mount Adjustable αποτελείται από δύο μέρη, το Orbiloc Adjustable Strap και το Orbiloc Quick Mount: 

Orbiloc Quick Mount™
Orbiloc Adjustable Strap™

Ο ρυθμιζόμενος ιμάντας Orbiloc είναι κατασκευασμένος από καουτσούκ σιλικόνης, το οποίο είναι το πιο ανθεκτικό καουτσούκ σε ακραία περιβάλλοντα, ηλιακό φως και θερμοκρασίες.

 

Εύκολη και γρήγορη ρύθμιση

Οι 4 τρύπες για ρύθμιση καθιστούν εύκολη και γρήγορη τη ρύθμιση του ιμάντα, επιτρέποντας την τοποθέτηση του φωτός σε όλους τους τύπους κολάρων - ανεξάρτητα από το πλάτος ή το πάχος, χωρίς να πιέζεται και να αφήνει σημάδια.

Αντιολισθητικά κομμάτια

Επιπλέον, τα αντιολισθητικά κομμάτια / βαθουλώματα στον ιμάντα διασφαλίζουν ότι το φως Orbiloc στερεώνεται με ασφάλεια και ότι δεν μπορεί να γλιστρήσει - ακόμα και όταν στερεώνεται σε ένα λεπτό κολάρο.

 Λειτουργία

Το Orbiloc Dog Dual είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη. απλώς στρέψτε τον δακτύλιο επιλογής λειτουργίας προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά. Το τρίγωνο τρίγωνο υποδεικνύει την επιθυμητή λειτουργία. Τα σύμβολα που αναβοσβήνουν (..) και τα σύμβολα Steady-on (-) βρίσκονται στο επάνω μέρος του φακού.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΧΡΩΜΑ

Το Orbiloc Dog Dual διατίθεται σε πολλά διαφορετικά χρώματα. Τα χρώματα της μόδας (fashion colours) σάς επιτρέπουν να δώσετε στο στυλ του σκύλου σας μια προσωπική πινελιά. Και τα χρώματα του σήματος (signal colours), σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε το κατάλληλο φως για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, καθώς και το κατάλληλο για συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες.

Επιλέξτε διαφορετικά χρώματα για κάθε σκύλο σας, ώστε να μπορείτε να τα ξεχωρίζετε από απόσταση. Η ορατότητα του Orbiloc Dog Dual έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες. ο σχεδιασμός του φακού, η ισχύς του LED, ο τρόπος με τον οποίο το μάτι αντιλαμβάνεται τα διαφορετικά χρώματα και οι καιρικές συνθήκες. Για να αποφασίσετε ποιο χρώμα θέλετε να έχει το Orbiloc Dog Dual σας, έχουμε κάνει μια περιγραφή για εσάς παρακάτω.

Χρώματα σημάτων (Signal Colours)

ΚΙΤΡΙΝΟ: Το κίτρινο φως είναι το πιο εντυπωσιακό χρώμα που το κάνει μοναδικό και χρήσιμο χρώμα. Το ανθρώπινο μάτι είναι ειδικός στη διάκριση του κίτρινου χρώματος από άλλα χρώματα και υποτίθεται ότι είναι πολύ ορατό σε ομιχλώδη και ομιχλώδη καιρό. Το κίτρινο φως είναι απαλό για να το βλέπουν τα μάτια, γιατί είναι κατάλληλο για να περπατήσετε τον σκύλο σας με ένα κοντό λουρί. Γνωρίζουμε επίσης το χρώμα από προειδοποιητικές πινακίδες και οδικά έργα, όπου οι οδηγοί έχουν συνηθίσει να επιβραδύνουν.

ΚΟΚΚΙΝΟ: Το κόκκινο χρώμα είναι το καθολικό σήμα για την προσοχή, επομένως σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης το κόκκινο φως είναι εξαιρετικό για σηματοδότηση και ασφάλεια. Το κόκκινο χρώμα έχει το μεγαλύτερο μήκος κύματος από οποιοδήποτε χρώμα στο ορατό φάσμα, που σημαίνει ότι μπορείτε να το δείτε από μεγαλύτερη απόσταση από άλλα χρώματα. Το κόκκινο χρώμα είναι επίσης απαλό για να το βλέπουν τα μάτια στο σκοτάδι και επομένως δεν ενοχλεί τη νυχτερινή σας όραση.

ΜΠΛΕ: Το μπλε φως συνδέεται με αστυνομία, έκτακτη ανάγκη και ατυχήματα. Εξαιτίας αυτού, κάνει τους οδηγούς να επιβραδύνουν την ταχύτητα στην κυκλοφορία και επομένως μπορεί να ειπωθεί ότι έχει προληπτική επίδραση στα ατυχήματα. Σε αμυδρό φως, το μπλε χρώμα λάμπει πιο φωτεινό από άλλα χρώματα.

ΛΕΥΚΟ: Το λευκό φως σχετίζεται με τους προβολείς σε αυτοκίνητα και ποδήλατα, και επομένως μπορεί επίσης να συσχετιστεί με την κατεύθυνση προς τα εμπρός ενός δρομέα ή ενός ατόμου που περπατά. Το λευκό φως έχει μεγάλη ικανότητα να λάμπει μέσα από παχιά και μακριά γούνα. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, το λευκό φως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μίνι φακός.

ΠΡΑΣΙΝΟ: Το πράσινο φως είναι γνωστό ότι ενισχύει τη νυχτερινή όραση και ενισχύει την αντίθεση. Το ανθρώπινο μάτι αντιλαμβάνεται το πράσινο χρώμα πάνω από οποιοδήποτε άλλο χρώμα. Μέσα από τη Millenia, οι άνθρωποι έχουν αλληλεπιδράσει στον φυσικό κόσμο όπου το πράσινο κυριαρχεί. Επομένως η εξέλιξη υπαγορεύει την προτίμησή μας για το πράσινο χρώμα. Αυτό κάνει το πράσινο φως το βέλτιστο χρώμα για να θέλετε να σας προσέξουν σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Το πράσινο είναι επίσης καλό στο φως του ήλιου και στις έντονες καιρικές συνθήκες και είναι γνωστό ότι έχει ηρεμιστικό αποτέλεσμα.

Χρώματα μόδας (Fashion Colouts)

ΤΥΡΚΟΥΑΖ: Το τιρκουάζ φως είναι ένα μείγμα των χρωμάτων μπλε και πράσινου και έχει μια ισχυρή σύνδεση με το χρώμα του ωκεανού. Το τιρκουάζ φως είναι ένα τέλειο χρώμα ουδέτερο ως προς το φύλο που προσθέτει ποπ σε όλο τον εξοπλισμό σας.

ΡΟΖ: Το ροζ είναι ένα χρώμα που συχνά συνδέεται με την ευαισθησία, την ευγένεια και τη γλυκύτητα. Το ροζ φως είναι ένα μείγμα μωβ και κόκκινου και συμβολίζει την ενέργεια, το πάθος και τη διασκέδαση. Το ροζ φως μπορεί να συνδυαστεί με σχεδόν οποιοδήποτε χρώμα – προσθέτοντας μια πινελιά γοητείας στον εξοπλισμό σας.

DARK: Το DARK light έχει μια συνολική αριστοκρατική, μινιμαλιστική και εκλεπτυσμένη εμφάνιση και διαθέτει λευκό φως που μοιάζει με xenon. Το ΣΚΟΥΡΟ φως ταιριάζει απόλυτα με όσους εκτιμούν τη δροσιά, το εφέ και τη φουτουριστική εμφάνιση.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Το πορτοκαλί είναι μια φωτεινή, ζεστή απόχρωση που βρίσκεται ανάμεσα στο κίτρινο και το πορτοκαλί στον χρωματικό κύκλο. Είναι μια πιο ζεστή, βαθύτερη, πιο χρυσή απόχρωση του κίτρινου, ιδανική για να προσθέσετε έντονους τόνους στα σχέδια. Συνδυάστε τον ζεστό τόνο του με το βαθύ καφέ και το κόκκινο και αποκτήστε μια ζωντανή, γήινη παλέτα. Εναλλακτικά, συνδυάστε το με βαθιές αποχρώσεις του πράσινου για ένα φυσικό αποτέλεσμα εμπνευσμένο από το φθινόπωρο.

ΜΩΒ: Το Purple φως είναι ένας συνδυασμός των δύο χρωμάτων κόκκινο και μπλε, με μια κομψή και μοντέρνα αίσθηση. Το Purple light είναι ένα εκλεπτυσμένο, ποικίλο και ευέλικτο χρώμα που είναι κατάλληλο σε συνδυασμό με πολλά περιλαίμια και λουριά σκύλου.

Γενικές συμβουλές για το χρώμα να επιλέξετε

Επιλέξτε διαφορετικά χρώματα για κάθε σκύλο σας, ώστε να μπορείτε να τα ξεχωρίζετε από απόσταση. Συνιστούμε τα εξής

 Σκύλοι με σκούρα γούνα: Επιλέξτε ανοιχτό χρώμα

Σκύλοι με ξανθή γούνα: Επιλέξτε σκούρο χρώμα

Σε αγροτική περιοχή: Επιλέξτε οποιοδήποτε χρώμα

Σε αστική περιοχή: Επιλέξτε ένα χρώμα που δεν βλέπετε τόσο συχνά στην κίνηση

The Orbiloc Dog Dual is a high-quality LED dog safety light for collars, harnesses and jackets.

It makes your dog clearly visible in the dark, so drivers of cars, scooters and cyclists can adjust their speed early on and approach carefully.

The Orbiloc Dog Dual also helps you yourself to keep track of your dog in the dark, and with the 10 different colours you can even colour-code several dogs to tell them apart.

The light is visible from up to 5 km, 100 % waterproof (IPX8), impact-resistant and can withstand extreme temperatures. This makes it well suited even for wilder adventures.

To ensure top quality, the Orbiloc Dog Dual is manufactured in Orbiloc’s own factory in Aarhus, Denmark. As a result, Orbiloc offers you a three-year warranty on the electronics and lens of the light.

Orbiloc 5km visibility

HIGH VISIBILITY
Visible up to 5 km / 3 miles

Orbiloc 100% waterproof - IPx8 approved

100 % WATERPROOF
Waterproof up to 100 meters / 330 feet
IPX8 approved

Orbiloc 100kg impact resistant

IMPACT RESISTANT
Extremely durable
Withstands loads up to 100 kg

Orbiloc Extreame Temperature

EXTREME TEMPERATURE
Withstands temperatures from
50 °C to -40 °C / 120 °F to -40 °F

Orbiloc Battery Time

BATTERY LIFE
100 hours when steady-on
250 hours when flashing

Orbiloc Replaceable Batteries

REPLACEABLE BATTERY
2x CR2032 batteries

orbiloc_3y_warranty_icon_white

3-YEAR WARRANTY

orbiloc_dual_function_icon_white

DUAL FUNCTION
Steady-on light
Flashing light

USER FRIENDLY
Turn the Mode Selector Ring right or left to change function

OMNI-DIRECTIONAL OPTIC
The lens design makes the light visible across a 270° arc in all directions

orbiloc_made_in_dk_icon_white 

MADE IN DENMARK
Orbiloc Safety Light is made exclusively in Denmark, which means the highest standards in quality, design and workmanship

The Orbiloc Dog Dual is designed and made exclusively in Denmark, which is synonymous with the highest standards of design and workmanship.

Orbiloc Dog Dual is a high quality LED safety light that ensures you and your canine companion are visible to others from a distance up to five kilometres, when out and about in the twilight or dark.

The Orbiloc Safety Light has been well-known in the military arena for many years, mainly because it adheres to the highest standards of durability, visibility and quality. In fact, we trust in the durability of our product so much that we’ve given it a three-year warranty.

The unique lens design gives 270° arc visibility and your dog will be visible from all sides. The power of the light allows you to see it reflected in the environment – even if the light itself is not pointed in your direction.

The design is modern and streamlined with a size of 35mm x 25mm, and weighs only 25 grams. That means it won’t get in your dog’s way, even if he’s lying down or rolling around on the light itself. The Orbiloc Dog Dual is also very user-friendly. To choose the function you prefer, just turn the Mode Selector Ring to the left or right. It will flash (…) or stay steady-on (-). The battery life is 100 hours when steady-on, 250 hours when flashing.

The Orbiloc Dog Dual is 100% waterproof and offers your best friend the opportunity to take a swim or play in the snow. The Orbiloc Dog Dual is IPX8 approved. IPX indicates how resistant a product is against drops, rain and immersed in water. Orbiloc Dog Dual has the highest level of this certification (IPX8), which means that the light can stand being continuously underwater. Orbiloc Dog Dual was tested in a pressure gauge with water, where it was exposed to 11 bars, equivalent to a depth of 100 meters, for one hour. 

The Orbiloc Dog Dual has different attachments that allow you to decide how and where you want to place the light. We have included the Orbiloc Quick Mount Adjustable, which allows for a quick attachment on your dogs collar, leash and harness. You can adjust the Quick Mount Adjustable to multiple sizes, without leaving a mark on your gear. The included Service Tool helps you to tighten and untighten the Safety Light. 

The Orbiloc Dog Dual contains:

 • Orbiloc Safety Light with Orbiloc Quick Mount
 • Orbiloc Adjustable Strap
 • Service Tool
 • Installed Batteries (2x CR2032) 
 • Quick Guide

Orbiloc Dog Dual Attachments

The Orbiloc Dog Dual includes the  Orbiloc Quick Mount and Orbiloc Adjustable Strap which is the base mount for the Orbiloc Dog Dual.

Orbiloc Quick Mount Adjustable

Orbiloc Quick Mount Adjustable gives you an innovative and quick way to attach and move your Orbiloc Dog Dual to any collar, leash or harness. The Orbiloc Quick Mount Adjustable can be adjusted in its length and prevents your equipment from being damaged.

The Orbiloc Quick Mount Adjustable consists of two parts, the Orbiloc Adjustable Strap and the Orbiloc Quick Mount: 

Orbiloc Quick Mount™
Orbiloc Adjustable Strap™

The Orbiloc Adjustable Strap is made of silicone-rubber, which is the type of rubber most resilient to extreme environments, sunlight, and temperatures.  

Easy and Quick Adjustment

The 4 holes for adjustment make it easy and quick to adjust the strap, enabling the light to be mounted on all types of collars – whatever the width or thickness, without squeezing and leaving marks. 

Slip Resistant Ribs

Furthermore, the slip resistant ribs/dents on the strap ensure that the Orbiloc light is securely fastened and that it cannot slide – even when fastened to a thin collar. 

Function

The Orbiloc Dog Dual is very user-friendly; simply turn the Mode Selector Ring to the left or right.

The triangle triangle indicates the desired function.

Flashing (..) and Steady-on (-) symbols are found on the top of the lens.

CHOOSE THE RIGHT COLOUR

The Orbiloc Dog Dual comes in many different colours. The fashion colours allow you to give your dog’s style a personal touch. And the signal colours, give you the opportunity to choose the right light for your specific needs, as well as one suited to specific weather conditions. Choose different colours for each of your dogs, so you can distinguish between them from a distance. The visibility of the Orbiloc Dog Dual has to do with several factors; the design of the lens, the power of the LED, how the eye perceives different colours, and the weather conditions. To decide what colour you want your Orbiloc Dog Dual in, we’ve made a description for you below.

Signal Colours

YELLOW: Yellow light is the most eye-catching colour which makes it a unique and useful colour. The human eye is an expert in distinguishing the colour yellow from other colours, and supposedly it is very visible in foggy and misty weather. The yellow light is gentle for the eyes to look at, why it is suitable for walking your dog on a short leash. We also know the colour from warning signs and road works, where drivers are used to slowing down.

RED: The colour red is the universal signal for attention, so in case of an emergency red light is great for signalling and safety. The colour red has the greatest wavelength of any colour on the visible spectrum, meaning you can see it from a greater distance than other colours. The red colour is also gentle for the eyes to look at in the dark, and therefore it does not disturb your night vision.

BLUE: The blue light is associated with police, emergency and accidents. Because of this, it gets drivers to slow down in traffic, and therefore it can be said to have a preventive effect on accidents. In dim light, the colour blue shines brighter than other colours.

WHITE: White light is associated with headlights on cars and bicycles, and can therefore also be associated with the forward direction of a runner or a person walking. The white light has a great ability to shine through thick and long fur. In case of emergencies, the white light can also be used as a mini torch.

GREEN: Green light is known to enhance night vision, and helps intensify contrast. The human eye perceives the green colour above any other colour. Through Millenia, humans have interacted in the natural world where green in the predominant colour. Therefore evolution dictates our preference for the colour green. This makes the green light an optimal colour for wanting to be noticed in any setting. Green is also good in sunlight and bright weather, and is known to have a calming effect.

Fashion colours

TURQUOISEThe turquoise light is a blend of the colours blue and green, and it has a strong link to the colour of the ocean. The turquoise light is a perfect gender-neutral colour that adds pop to all your gear.

PINK: Pink is a colour often associated with sensitivity, politeness and sweetness. The pink light is a mixture of purple and red and it symbolises energy, passion and fun. The pink light can be paired with almost any colour – adding a touch of glamour to your gear. 

DARK: The DARK light has an overall classy, minimalist and sophisticated look and features a xenon-like white light. The DARK light is the perfect match for those who value coolness, effect and a futuristic look. 

AMBER:  Amber is a bright, warm hue that sits between yellow and orange in the color wheel. It is a warmer, deeper, more golden shade of yellow, perfect for adding vibrant accents in designs. Combine its warm tone with deep browns and reds, and you get a vivid, earthy palette. Alternatively, combine it with deep shades of green for a natural, autumn-inspired effect.

PURPLE:  The Purple light is a mix of the two colours red and blue, with an elegant and modern feeling. The Purple light is a sophisticated, varied and versatile colour that is appropriate in combination with lots of dog collars and harnesses.

General advice on which colour to choose

Choose different colours for each of your dogs, so you can distinguish between them from a distance.

We recommend the following.

 • Dogs with dark fur: Choose a light colour
 • Dogs with blonde fur: Choose a dark colour
 • In a rural area: Choose any colour
 • In an urban area: Choose a colour that you do not see that often in traffic