Τρόποι πληρωμής

Μετά την ολοκλήρωση των αγορών σας, η παραγγελία θα βρίσκετε σε κατάσταση επεξεργασίας μέχρι να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για τη διαθεσημότητα των προιόντων και το κόστος μεταφοράς. Στη συνέχεια θα σας αποστέλετε σύνδεσμος (link) μέσω του οποίου θα μπορείτε να εξοφλήτε την παραγγελία σας μέσω πιστωτικής κάρτας ή κατάθεσης στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής είναι οι παρακάτω:

 

Α. Πιστωτική Κάρτα Visa, Mastercard, και American Express.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www. petspot.gr συνεργάζεται με την τράπεζα Alpha Bank για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες. Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος πληρωμής για τους πελάτες μας.

Η εταιρεία μας  δεν θα έχει ποτέ γνώση των πληροφοριών της κάρτας σας ή του λογαριασμού σας.

Για την πληρωμή της παραγγελίας σας ο σύνδεσμος τον οποίο σας αποστέλουμε, σας ανακατευθύνει σε ειδική ιστοσελίδα της τράπεζας Alpha Bank χωρίς να έρχεται σε επαφή σε καμία περίπτωση με τα στοιχεία και δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας. Αυτές οι πληροφορίες μεταφέρονται από εσάς με χρήση κρυπτογραφημένης σύνδεσης στην τράπεζα μέσω των συστημάτων ασφαλών συναλλαγών της τράπεζας Alpha Bank.

πληρωμή με  κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη) και μέσω MasterPass

Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.

 

 

 

Β. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας μέσω τραπέζης αφού έχουμε επικοινωνήσει μαζί σας για την επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας και του κόστους της παραγγελίας σας.

  

Συνεργαζόμενες τράπεζες:

Τραπεζα ALPHA BANK

 

Αρ. Λογαριασμού: 163-00-2002-003467

(IBAN GR63 0140 1630 1630 0200 2003 467)

 

Όταν πραγματοποιήσετε την κατάθεση, θα πρέπει να γράψετε το όνομα καταθέτη και σαν ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ τον αριθμό παραγγελίας σας. Αφού επιβεβαιώσουμε την παραγγελία και την εξόφληση της, θα σας στείλουμε τα προϊόντα με τον τρόπο αποστολής που έχετε διαλέξει.

 

Δ. Αντικαταβολή

 

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο πληρωμής, τα προϊόντα έρχονται μέσω των ACS courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η μέθοδος αυτή έχει ένα επί πλέον κόστος 2,00 €. Σε περίπτωση που επιλέξετε αυτή την μέθοδο, η παραγγελία σας θα ξεκινήσει να ετοιμάζεται μόνον αφού επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας. Επομένως, μετά την παραγγελία σας, παρακαλούμε να είστε διαθέσιμος/η, ώστε να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά.

Λυπούμαστε για την επί πλέον ενόχληση, αλλά είναι αδύνατον να πιστοποιήσουμε με άλλο τρόπο την ταυτότητα του παραγγέλλοντος.